Ingredients:
2 ous
90g de xocolata de cobertura
120g de sucre
50g de farina
90g de mantega
2 cullerades de concentrat d'ametlles (Lletina)
100ml de nata
150g de sucre glasé
Preparació:
Escalfem la nata i hi diluim el concentrat d'ametlles.
Posem aquesta barreja en un motlle petit de silicona, i el deixem al congelador.
A dia següent, fonem la mantega amb la xocolata al bany maria. Montem els ous amb el sucre, afegim la xocolata fosa, i barregem. Hi incorporem també la farina.
Retirem el concentrat d'ametlles del congelador, el desmotllem i el tallem a dauets d'aproximadament 1cm.
Omplim la base dels motlles amb la barreja de xocolata, posem un dauet de concentrat d'ametlles al centre i ho acabem de cobrir amb més barreja de xocolata.
Posem els motlles al forn a 180ºC durant 10 minuts i desmotllem.
Ja podem servir els coulants.
Bon cap de setmana i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada