divendres, 3 d’agost del 2012

La recepta de la setmana

Quinoa amb Carnita i verduretes

Ingredients (4 persones):
2oo gr de Quinoa
1 pastanaga
1 carbassó
1/2 pebrot vermell
1 cogombre
1 ceba tendre
150 gr de mongeta tendre
600 gr de Carnita
3 cullerades d'oli d'oliva
100 gr de rabes
sal, pebre i el suc de dues llimones

Preparació:
Coem la quinoa segons les instruccions del paquet.
Pelem la pastanaga i la tallem a dauets petits, i fem el mateix amb el carbassó, el pebrot i el cogombre que haurem rentat prèviament.
Rentem la mongeta tendre i la tallem a trossets de mig centímetre aproximadament.
Escaldem en aigua bullent les mongetes  fins que estiguin al seu punt. Escaldem també uns segons la pastanaga i el carbassó.
Posem la Quinoa en un bol i afegim les verdures tallades.
Tallem la Carnita a dauets i la saltegem a la paella amb una mica d'oli, incorporant-la a la quinoa després.
Finalment, tallem els rabes i també els afegim a l'amanida.
Amanim amb una barreja d'oli d'oliva, sal, pebre i el suc de dues llimones i ja estarà llesta per servir.

També s'hi poden incorporar altres ingredients com panses, pinyons, blat de moro, pèsols frescos o olives talladetes.

Bon cap de setmana i que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada