divendres, 17 d’agost del 2012

La recepta de la setmana

Rap amb salsa d'ametlles

Ingredients (per 4 persones):
700 g de cua de rap
3 cebes tendres
1 gra d'all
2 carxofes
8 carbassons mini
12 pastanagues mini
1 cullerada de cibulet picat
2 cullerades de concentrat d'ametlles
1 cullerada de mostassa
300 ml de brou de verdures
1/2 gotet de vi blanc
1 cullerada de farina
pebre
oli d'oliva

Preparació:
Salpebrem el rap i el daurem amb unes gotes d'oli. Reservem.
Piquem una ceba tendre i l'all, els sofregim, i quan la ceba estigui transparent, l'empolvorem amb farina.
Ho deixem coure un minut, afegim el vi, i quan s'evapori l'alcohol, hi incorporem el brou, la mostassa i el concentrat d'ametlles.
Salpebrem de nou, i ho deixem coure durant 6 minuts aproximadament. Passat aquest temps, afegim el cibulet a la salsa i ho enfornem a 180ºC durant 10 minuts.
Tallem els cors de les carxofes a octaus, i els saltegem en  una paella. Afegim les pastanagues pelades, els carbassons trossejats i dues cebes tendres tallades fines.
Salpebrem i coem les verdures.
Servim el rap a rodanxes acompanyat de les verdures i la salsa d'ametlles.

Bon cap de setmana i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada