dilluns, 27 d’agost del 2012

Llevat de cervesa

El llevat de cervesa s'obté de l'ordi germinat, utilitzat per la fabricació de la cervesa. En el procés de fermentació de l'ordi es produeixen substàncies de gran activitat biològica com vitamines hidrosolubles, minerals, aminoàcids i antioxidants entre altres principis actius. Després es realitza un procés d'evaporació i assecat a baixa temperatura i s'obté el llevat de cervesa en pols o en escames per al seu consum.

Et donem 6 bones raons per prendre 3 cullerades al dia de llevat de cervesa:
1. És ric en Crom, un mineral que ajuda a regular el nivell de sucre en sang i augmenta la tolerància a la glucosa.
2. Conté quantitats interessants de Seleni, mineral que protegeix contra els radicals lliures i endarrereix l'envelliment.
3. És una de les millors fonts de vitamines del grup B:  àcid fòlic (antianèmic), tiamina (regula els impulsos nerviosos), niacina, riboflavina i àcid pantotènic (importants per al bon estat de la pell).
4. Aporta entre un 48 i un 52% de proteïnes amb tots els aminoàcids essencials, per això és molt útil en les dietes vegetarianes, nens i persones grans.
5. Te propietats desintoxicants que depuren i protegeixen el fetge, alhora que ajuden a mantenir la bellesa de la pell.
6. És una bona font de Zinc, un mineral que intervé en el metabolisme dels glúcids i l'absència del qual es manifesta en alteracions de la pell, cabell i ungles.

També és una bona font de ferro, mineral indispensable pel transport d'oxigen per la sang.
A més, ajuda a combatre l'estréss, l'acné i la debilitat del cabell.

El pots trobar en totes les seves varietats: escames, pols càpsules revivificables i comprimits.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada