dilluns, 13 d’agost del 2012

Concentrat d'ametlles

El concentrat d'ametlles, passa per un "moment dolç" gràcies a les propostes de nous creadors culinaris que han reinventat el seu ús a la cuina aportant receptes originals i saboroses.
La seva presentació sol ser condensada, el que permet que el seu consum sigui tant fàcil com diluir un parell de cullerades en aigua a fi de convertir-lo en una saborosa beguda.
També es pot prendre directament a cullerades o a sobre del pa, galetes i torrades, o bé dissolt en cafè.
És un ingredient fantàstic de reposteria, encara que també ens ajuda a marcar la diferència en plats salats.

Al ser d'orígen vegetal, és un bon succedani lacti per a persones amb intolerància a la lactosa.
A més, està exent de gluten, aporta un plus d'energia en estats carencials i és un aliment ideal en etapes de creixement, per a dones gestants i per a persones d'edat avançada.
El consum d'ametlles enforteix els nervis, tonifica els músculs i la seva aportació d'àcids grassos i vitamina E contribueix a reduir els nivells de colesterol en sang.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada