Ja són uns quants anys al mercat, però la "Carnita" continua guanyant fidels entre les noves generacions. Aquesta carn vegetal que s'elabora amb gluten, soja, ametlles, llevat i oli de gèrmen de blat de moro, te unes característiques nutricionals que val la pena de tenir en comte.
Proporciona tantes proteïnes (100% vegetals i d'alt valor biològic) com la carn o el formatge curat, i més que els ous o la llet. a més, presenta una menor quantitat de greix en la seva composició que la carn convencional, els seus àcids grassos, de tipus insaturats, són millors per prevenir problemes de salut, i no conté colesterol.
La "Carnita" es pot menjar simplement escalfada o passada per la paella, volta i volta, però la seva aplicació és molt més extensa. Amb ella podem fer pizzes, canelons, croquetes, crestes, hamburgueses, farciments de verdures, sofregits i altres salses, amb moltes menys calories i greixos.
Te bon gust i una peculiar i original presentació en llauna, que es va tallant a rodanxes a mesura que es fa servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada