dilluns, 6 d’agost del 2012

Carnita, carn Vegetal

Ja són uns quants anys al mercat, però la "Carnita" continua guanyant fidels  entre les noves generacions. Aquesta carn vegetal que s'elabora amb gluten, soja, ametlles, llevat i oli de gèrmen de blat de moro, te unes característiques nutricionals que val la pena de tenir en comte.

Proporciona tantes proteïnes (100% vegetals i d'alt valor biològic) com la carn o el formatge curat, i més que els ous o la llet. a més, presenta una menor quantitat de greix en la seva composició que la carn convencional, els seus àcids grassos, de tipus insaturats, són millors per prevenir problemes de salut, i no conté colesterol.

La "Carnita" es pot menjar simplement escalfada o passada per la paella, volta i volta, però la seva aplicació és molt més extensa. Amb ella podem fer pizzes, canelons, croquetes, crestes, hamburgueses, farciments de verdures, sofregits i altres salses, amb moltes menys calories i greixos.
Te bon gust i una peculiar  i original presentació en llauna, que es va tallant a rodanxes a mesura que es fa servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada