dilluns, 1 d’octubre del 2012

L'Alfals (alfalfa)

L'alfals es considera una substància antioxidant a més d'una gran font de vitamines i minerals que aporta energia vital provinent de la fotosíntesi.
L'alfals és, a més, un dels vegetals que conté una major quantitat de clorofila i per això se li atribuexen propietats com:

DESODORITZANT:  a més de ser capaç de combatre el mal alè provocat pel tabac i els aliments, en prendre-la, també atenua les olors corporals provocades per la sudoració o l'orina.
REGULADORA DEL COLESTEROL: és capç de rebaixar els nivells de greixos en sang, tant el colesterol com els triglicèrids.
PROTECTORA CONTRA EL CÀNCER: és capaç de desactivar els radicals lliures que malmeten l'ADN de les cèl·lues, unint-se a ells i eliminant-los per les nostres vies habituals de drenatge (orina i suor).
DIGESTIVA: millora el trànsit i la salut intestinal ajudant, també, a eliminar els gasos.
DESINTOXICANT: elimina impureses de la sang.

Resumint, les plantes que tenen grans quantitats de clorofila, com l'Alfals, aporten una quantitat increible de nutrients que milloren la salut depurant l'organisme de greixos, toxines, impureses i radicals lliures a més de ser un magnífic desodorant intern i d'endarrerir l'envelliment dels teixits.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada