divendres, 28 de setembre del 2012

La recepta de la setmana

Spaghetti amb gambes, tofu fregit i albocats


Ingredients:
200 g de spaghetti integrals
2 tasses de gambes pelades
1 paquet de tofu fumat tallat a dautets
2 albocats pelats tallats a rodanxes i amanit amb suc de llimona per que no es faci negre
1 tassa de tomàquets cherry tallats per la meitat
sal
1 all picat
salsa de soja
alfàbrega fresca

Preparació:
Fregim els daus de tofu fumat amb oli d'oliva fins que quedi cruixent i de color daurat. Reservem sobre paper absorvent.
Coem els spaghetti amb aigua bullent i una mica de sal. Un cop cuits, els rentem amb aigua freda, els escorrem i els reservem.
Daurem l'all durant uns segons i hi afegim els tomaquets, les gambes i unes gotes de salsa de soja, saltegem durant 3 o 4 minuts. Afegim els spaghetti i el tofu fregit, barregem bé i hi afegim unes gotes més de salsa de soja.
Repartim el saltejat sobre la pasta i decorem el plat amb alfàbrega fresca i l'albocat tallat a rodanxes.


Bon cap de setmana i que vagi de gust!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada