Ingredients (2-3 persones):
3 pastanagues tallades a rodanxes gruixudes
1 xirivía gran talladea a rodanxes gruixudes
2 naps tallats gruixuts
2 cebes tallades a quarts
2 carxofes trossejades
½ got de pèsols cuits
1 paquet de tofu fumat tallat a daus
Aigua o brou vegetal
Llorer
Salsa de soja
Curry
Preparació:
Saltegem les cebes amb un fons d'oli d'oliva durant uns 10 minuts i passat aquest temps, hi afegim unes gotes de salsa de soja.
Afegim la resta dels ingredients i el llorer i ho saltegem una miqueta més.
Cobrim 1/3 del seu volum amb aigua o brou vegetal i ho deixem coure a foc mitjà durant 30 minuts.
Salpebrem i afegim curry al gust.
Decorem ambels pèsols ja cuits i ho servim calent.
Bon cap de setmana i que vagi de gust!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada