dilluns, 24 de setembre del 2012

Posa a punt les teves defenses

Amb l'arribada de la tardor, les nostres defenses ja estàn molt esgotades, i és un bon moment per posar a punt el nostre sistema inmunitari, que està format per un conjunt de mecanismes que protegeixen l'organisme d'agressions externes com virus, bactèries etc..
Cal que ens hi afanyem i no perdem el temps, ja que el fred està a punt d'arribar!
Fem doncs un repàs d'alguns dels complements dietètics que ens poden ajudar a millorar-lo:

PROBIÒTICS
Són microogranismes vius que costitueixen una barrera natural contra les infeccions i estimulen el sistema inmunitari activant les defenses de l'organisme i afavorint la producció d'anticossos.
SHIITAKE I REISHI
Ambdós són fongs amb una alt contingut en betaglucans i inclouen una àmplia família de substàncies que el nostre organisme és incapaç de produir. Un ampli nombre d'estudis científics avala l'eficàcia de  dels betaglucans de Siitake i Reishi per millorar les defenses aumentant la velocitat de reconeixement d'elements extranys i aumentant el nombre de cèl·lules de defensa.
Tradicionalment el Shiitake ha estat cultivat i consumit en multitut de formes i receptes en el sud-est asiàtic per alleujar moltes dolències  destacant entre elles  les infeccions relacionades amb la debilitat i l'esgotament.
SELENI I VITAMINA C
Les utilitats del Seleni i la Vitamina C són conegudes com a participants en l'activitat del sistema inmunitari. La participació del Seleni és necessària per a la destrucció d'antígens i la Vitamina C per afavorir l'arribada de les diferents cèl·lules del sistema inmunitari  al focus infecciós i per la seva acció sobre les bactèries.

PROPOLIS
És una barreja complexe de substàncies d'orígen vegetal elaborada per les abelles a partir de substàncies resinoses que recullen dels arbres, arbustos i espècies vegetals petites. Te propietats bactericides, antivíriques, antifúngiques, antiparasitàries, cicatritzants, antioxidants i inmunoestimulants.





EQUINACEA:
L'Equinàcea és una planta originària de les praderies nord americanes que actualment es faservir com a preventiu d'enfermetats infeccioses produïnt una activitat inmunoestimulant, antiviral i cicatritzant.
És útil per activar les defenses davant de qualsevol tipus de procés infecciós: infeccions respiratòries, urinàries, dermatològiques, etc..



AUGMENTA LES TEVES DEFENSES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada