dimecres, 3 d’octubre del 2012

Vigor Total: un plus d'energia per tota la família

Ara que els nens comencen amb l'horari complert a l'escola i que els grans comencem a notar el cansament propi del canvi estacional us recomanem un suplement per començar el dia aportant els nutrients necessaris per no defallir en tota la jornada.

VIGOR TOTAL és un producte format per cinc suplements alimenticis vigoritzants i plens de vitamines:

1. Llevat de Cervesa. Aporta grans quantitats de vitamina B i és molt beneficiós per teixits com els cabells, les ungles i la pell. La vitamina B intervé en la transmissió neuromuscular.
2. Algas Kelp. Aporten moltes vitamines, minerals i aminoàcids, però és especialment rica en vitamina K, que intervé en la correcta circulació sanguínia i en els processos de coagulació.
3. Lecitina de soja. Coneguda per la seva capacitat per mantenir a ratlla el colesterol, és a més una de les fonts naturals més riques en fòsfor, per mantenir la ment desperta i amb la seva capacitat de memorització intacta durant tot el dia.
4. Germen de blat. Molt ric en vitamina E, potent antioxidant natural que neutralitza els radicals lliures i manté a to els òrgans, evitant el cansament acumulat.
5. Polen. Reconegut reconstituent natural per mantenir el to físic durant durant tot el dia.

Es presenta en un pot de 400 grams, i com que te un gust lleugerament afruitat, l'ideal és barrejar dues cullerades soperes en un suc durant l'esmorzar. També disponible en vials bebibles substituint la lecitina de soja per extracte sec de Maca (energitzant natural).

Proba'l i mantindràs la forma física i mental durant tot el dia! 


 


Font: herbolario1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada