dimecres, 10 d’octubre del 2012

Llet de soja Calcimel

La nostra deliciosa llet de soja Calcimel s'elabora a base de faves de soja senseres seguint un procés de producció natural. És una excel·lent font de proteïnes i conté pocs greixos saturats.
Calcimel és 100% vegetal, no conté lactosa ni gluten, no se li afegeix cap tipus de sucre i tampoc conservants ni colorants, i està elaborada en una unitat de producció, lliure de fruits secs.
Igual que la resta dels nostres làctis de soja, Calcimel s'elabora completa i exclusivament amb faves de soja  no modificades genèticament. Totes es cultiven de manera sostenible, procedeixen de fonts ètiques i mai es compren faves al mercat lliure, el que permet conèixer la finca on han estat produïdes. D'aquest manera, vostè pot estar segur que el producte que consumeix és transparent i natural.
La confiança que Santiveri ha dipositat en els productes lactis de Provamel es deu a que és una marca que fabrica productes d'origen vegetal saborosos, d'una manera sostenible, respectant les persones, el medi ambient i els recursos naturals del planeta.
Des de principis de 2010 tot el procés de producció de Provamel està lliure d'emissions de CO2.
Per aconseguir aquest objectiu s'utilitzen fonts d'energia alternatives com l'electricitat verda, vapor de biogas i panells solars.



 Font: herbolario1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada