divendres, 26 d’octubre del 2012

La recepta de la setmana

Panellets sense sucre

Ingredients:


300g de farina d'ametlla molta
1 patata petita
 2 rovells d'ou i dues clares (per separat)
1 cullerada petita de mantega Provamel 
1 cullerada petita de stevia líquida Santiveri (un altre substitutiu del sucre també és el sirope d'Agave , on posariem dues cullerades soperes)
 ralladura de la pell d'una llimona
OPCIONAL: 1 culleradeta de canyella

Preparació:
Escalfem el forn a 200ºC.
Fem bullir la patata fins que la notem toba.
La pelem i l'aixafem mentre hi afegim la mantega i la farina d'ametlla, de mica en mica.
Incorporem els rovells i la pell de la llimona i seguim amassant fins a obtenir una massa completament integrada.
Fem boletes. Les passem per una mica de clara d'ou lleugerament batuda i hi enganxem els pinyons amb cura.
Coem els panellets al forn a 200ºC durant 10 minuts o fins que comencin a estar rossos.
Els treiem del forn i els deixem refredar completament abans de servir-los.

Bon cap de setmana i que vagi de gust!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada