divendres, 19 d’octubre del 2012

La recepta de la setmana

Canelons d'espinacs
 
Ingredients  per a tres persones (3 persones)
12 plaques de canelons precuits
2 manats d'espinacs
1 grapat de pinyons sense torrar
1 ceba de figueres
Formatge ratllat
Oli d'oliva verge, sal i pebre

Per a la beixamel:
1/4 de litre de llet fresca i ecològica
15 g de farina
1 culleradeta de mantega
Sal i pebre a gust

Elaboració
Poseu les 12 plaques dins una safata fonda i amb força aigua i deixeu en remull durant una hora aproximadament.
Ratlleu formatge tipus Emmental. 
Renteu, bulliu i escorreu bé els espinacs. Reserveu
Poseu la ceba tallada ben fina en una paella amb oli d'oliva, quan estigui cuita afegiu els pinyons,  els espinacs, sal i pebre. I coeu al vostre gust.
Col·loqueu les plaques remullades a sobre d'un drap de cuina sec. Farciu-les i enrotlleu-les per col·locar-les en una safata de forn.

Elaboració de la beixamel
Poseu la culleradeta de mantega en una paella al foc, afegiu la llet i la farina. Remeneu a poc a poc amb una batedora de mà  i quan comenci a bullir ja podeu treure-la del foc.


Tireu una capa de beixamel per a sobre dels canelons, tireu formatge ratllat per a sobre i gratineu.

Bon cap de setmana i que vagi de gust! 

Font: http://pambolixocolata.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada