Canelons d'espinacs
Ingredients
per a tres persones (3 persones)
12 plaques de canelons precuits
2 manats d'espinacs
1 grapat de pinyons sense torrar
1 ceba de figueres
Formatge ratllat
Oli d'oliva verge, sal i pebre
Per a
la beixamel:
1/4 de litre de llet fresca i ecològica
15 g de farina
1 culleradeta de mantega
Sal i pebre a gust
Elaboració
Poseu les 12 plaques dins una safata fonda i
amb força aigua i deixeu en remull durant una hora aproximadament.
Ratlleu formatge tipus Emmental.
Renteu, bulliu i escorreu bé els espinacs.
Reserveu
Poseu la ceba tallada ben fina en una paella
amb oli d'oliva, quan estigui cuita afegiu els pinyons, els espinacs, sal i pebre. I coeu al vostre
gust.
Col·loqueu les plaques remullades a sobre d'un
drap de cuina sec. Farciu-les i enrotlleu-les per col·locar-les en una safata
de forn.
Elaboració
de la beixamel
Poseu la culleradeta de mantega en una paella
al foc, afegiu la llet i la farina. Remeneu a poc a poc amb una batedora de mà i quan comenci a bullir ja podeu treure-la del
foc.
Bon cap de setmana i que vagi de gust!
Font: http://pambolixocolata.blogspot.com.es/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada