dimecres, 17 d’octubre del 2012

Jalea Real Santiveri

Protegeix-te i pren Jalea Real Santiveri!

Ara per la compra de qualsevol varietat de la nostra Jalea Real, et regalem un elegant fular!!

Tenim la més amplia gama de gelees de més alta qualitat, perquè no totes les gelees són iguals.
Pots escollir entre 9 varietats en funció de les teves necessitats:

Real Mil: amb tots els beneficis de la gelea reial per prendre en qualsevol moment de l'any.
Real Vit: amb 13 vitamines, Seleni i Zinc. Una combinació ideal  per aumentar la vitalitat en períodes d'especial desgast físic o psíquic.
Realfrial Preven: amb equinàcea i vitamina C, és ideal per preparar el nostre organisme davant dels problemes derivats del fred. Adéu al mocador!
Realviax Vital: amb gingseng, maca, colina, inositol i vitamines. La gelea antienvelliment, a més d'ajudar-te a mantenir el ritme amb els beneficis propis de la gelea i el gingseng, conté vitamines i minerals amb una potent acció antioxidant.
Real Gingseng x2: amb gingseng, te verd i vitamines, multiplica la teva energia i contribueix a reduir la sensació de fatiga. Cada vial cobreix el 100% de les quantitats diàries recomanades de vitamines.
Real Nima: la gelea que t'anima de dia i et repara de nit. A més de la gelea, el vial de dia, conté gingseng, guaranà i taurina, substàncies estimulants que ajuden a començar el dia a tope. El vial de nit conté oli d'onagra, colina i vitamina C, i facilita la relaxació i el descans.
Real Biotic: amb bifidobactèries, inulina, pròpolis i 13 vitamines. Ajuda a reestablir el sistema inmunitari.
Real Vigor infantil: gelea real pura amb vitamines adaptades a les necessitats del nen. Per prendre en qualsevol moment de l'any en situacions de major desgast físic o psíquic. Cada vial cobreix el 50% de les quantitats diàries recomanades de vitamines.
Real Preven infantil: la gelea dels més petits amb equinàcea i vitamines. I oblida't dels seus estornuts!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada