dilluns, 8 d’octubre del 2012

Stevia Santiveri, dolçor natural: Ara també en pols

Per fi ja podem endolçar els nostres postres, cafès i infusions amb Stèvia, un edulcorant que no aporta calories.
Extreta de la stèvia rebaudiana, possiblement la planta coneguda més dolça del planeta, la Stèvia de Santiveri, líquida o en pols, resulta ideal per substituir el sucre i els edulcorants sintètics tant en aliments com en begudes fredes i calentes.

Els científics han localitzat en les fulles de la Stèvia uns principis actius denominats glucòsids de steviol, una família de substàncies químiques amb un poder edulcorant 300 vegades superior al del sucre.

La Stèvia de Santiveri te moltes avantatges i aplicacions:
- Permet gaudir del plaer del dolç sense aportar calories. Per tant és ideal en dietes de control de pes i diabetis.
- No conté gluten ni lactosa resultant adequat per a persones amb celiaquia o intolerants a la lactosa.
- No provoca càries dental.

Presentació i preu:
Líquida en envàs de 90ml (4 gotes equivalen a una culleradeta de sucre) PVP 5€.
En pols:
- Estoig de 150 sobres de 1,4g (cada sobre equival a 1 sobret de sucre) PVP 12€.
- Sobres solts, 0,10€ cadascún.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada