divendres, 5 d’octubre del 2012

La recepta de la setmana

Pa de pessic de plàtan i coco

Ingredients:
2 plàtans
2 tasses de farina de blat integral
1 sobre de llevat tipus Royal
1 i 1/2 tassa de sucre morè
2 cullerades d'oli vegetal
1 tassa de llet de soja
1 culleradeta de vainilla líquida
1 tassa de coco ratllat
panses
2 tasses de tofu

Preparació:
En un bol gran, posem els plàtans en trossos, l'oli i 1/2 tassa de sucre. Batem amb una batedora elèctrica fins a obtenir una crema untuosa.
A continuació afegim el llevat, la farina i la llet de soja, i tornem a batre per unir bé tots els ingredients.
Si volem que el pa de pessic porti panses, les afegirem en aquest moment i barrejarem amb una cullera de fusta per incorporar-les a la massa.
Posarem la massa en un motlle prèviament untat amb mantega i després enfarinat per tal de poder desmotllar el pa de pessic fàcilment un cop cuit.
Per altra banda, batem el tofu amb la resta del sucre, la vainilla i el coco. Obtindrem una crema que extendrem sobre la massa que ja tenim al motlle procurant distribuir-la de manera uniforme i espolvorejarem amb sucre.
Per últim enfornem a 170ºC durant 40 minuts aproximadament.

Bon cap de setmana i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada