dissabte, 3 de novembre del 2012

Sanotint: Coloració vegetal al mill daurat

El nostre Sanotint és un tint vegetal pensat per a tenyir-se a casa.
No conté amoníac, parabens, PEG ni metalls afegits i no fa malbé el cabell. Porta una elevada concentració de mill daurat i d'extractes vegetals.
Conté un llibret a l'interior amb les instruccions detallades per que la seva aplicació sigui fàcil i còmode. No goteja i entre 25-40 minuts d'exposició són sufiecients per obtenir magnífics resultats.
El seu extracte de mill daurat és ric en silici, un important factor protector del cabell, i també d'extractes vegetals com l'olivera, el bedoll  i la llavor del raïm el converteixen en la millor solució per cobrir els cabells blancs amb una sola aplicació a més d'enfortir i vigoritzar la fibra capil·lar.
Amb Sanotint tindàs sempre el cabell sa, suau i brillant.
Es serveix en un estoig que conté 1 tub de tint, 1 ampolla d'emulsió fixadora, 1 apolleta de bàlsam reestructurant, un parell de guants i el fullet d'instruccions.
El seu contingut serveix per a una o dues aplicacions, segons la longitud o quantitat de cabell.

Disposem de dues games de tint Sanotint:
Sanotint light: Sense p-feniletilendiamina, component habitual en els tints foscos que pot causar problemes d'al·lèrgies (dermatitis de contacte o altres). Tampoc porta amoníac, parabens metalls afegits ni PEG. És ideal per a persones amp pells sensibles o amb tendència al·lèrgica. Porta mill daurat (ric en Silici) i extractes vegetals d'olivera, bedoll i raïm. Aquesta gamma te 12 colors.
Sanotint Classic: Sense amoníac, parabens metalls afegits ni PEG. Gràcies al mill daurat, reforça l'estructura del cabell i li dóna brillantor i lluminositat. Conté biotina i pantotenat calcic, dues substàncies nutritives i reconstituents de la fibra capil·lar. Amb 24 colors a escollir.


Font: herbolario1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada