dimecres, 18 de juliol del 2012

STOP als roncs

Roncar pot ser devastador per a la vida en parella, pot ser el desencadenant de numeroses baralles i fins hi tot de moltes separacions. I no és per a menys!
Un estudi realitzat a la Universitat de Surrey (Regne Unit) ha revelat que la majoria de les dones perden entre 1 i 5 hores de son a la setmana per culpa dels roncs de les seves parelles, arribant a constituir un greu problema de convivència.
Però més enllà del neguit que puguis provocar als altres, has de saber que roncar te causes físiques i que es poden combatre i controlar.
Roncar, no solament impedeix tenir un son reparador, sinó que també pot ser un dels símptomes de l'apnea-hipoapnea de la son, una enfermetat que consisteix en deixar de respirar durant 10 segons diverses vegades al llarg de la nit.
Un estudi realitzat pel Doctor David Gozal de la Universitat de Louisville (Estats Units) va revelar que els polifenols del te verd protegien el cervell durant els períodes de falta d'oxigen produïts durant l'apnea.
Proba a prendre 3 tasses de te verd al dia, i per aconseguir un efecte més terapeutic, pren-lo a temperatura ambient , com si fos aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada