dilluns, 16 de juliol del 2012

Garcínia i adéu als kilos de més!

Una dieta adequada, fer alguna activitat física i seguir uns hàbits de vida saludables ajuden a mantenir la línia o a perdre els kilos acumulats durant l'hivern, però el procés pot resultar més suportable i ràpid si recorrem a plantes com la Garcínia.

L'arbust de la Garcínia és originari del sud de l'Índia. És un petit arbre de fulla perenne que produeix uns fruits aplanats que semblen petites carabasses del tamany d'una taronja. D'aquests fruits s'extrau l'àcid hidroxicítric, un principi actiu molt valorat per la seva acció sobre el nostre metabolisme energètic.

Són nombrosos els estudis que han mostrat l'efecte inhibidor de l'àcid hidroxicítric sobre la citrat liasa, un enzim del nostre metabolisme energètic la funció del qual és regular la transformació dels sucres de la dieta en greixos.
A nivell pràctic, aquesta acció comporta una menor formació de teixit gras i una major estimulació de la combustió de les reserves de greix del nostre organisme afavorint la pèrdua de pes de forma ràpida i notable.
El seu efecte és millor si la combinem amb el Te Verd ja que unim l'acció gremagreixos de l'àcid hidroxicítric de la Garcínia amb l'acció estimulant de la termogènesi de les catequines del te verd.

Donat que no és una fruita fàcil d'obtenir al nostre país, la Garcínia es pot prendre en forma de càpsules.
La dosi adequada és de 1.350mg d'extracte al dia, unes 6 càpsules, que s'han d'ingerir en tres preses diàries i preferiblement mitja hora abans de cada àpat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada