dimecres, 11 de juliol del 2012

Els nabius vermells


NABIUS VERMELLS,  fruits sans i energètics.
Els Cranberries protegeixen la bufeta i el tracte gastrointestinal. Conténen tanins condensats que poden evitar que les bactèries, capaces de provocar infeccions de les vies urinàries o determinades enfermetats de l'estomac, es fixin en la membrana mucosa.
També són rics en antioxidants. Protegeixen les cèl·lules somàtiques de l'agressió dels radicals lliures, que poden ser causa de càncer, diebetis, arteriosclerosi, enfermetats reumàtiques i envelliment prematur de la pell.
Podem trobar-los en diferents formats:
Suc Concentrat amb un alt contingut en proantocianidines (PCA), les substàncies responsables de l'efecte beneficiós d'aquest fruit.
Dues cullerades de suc de nabius concentrat aporten aproximadament 36mg de PCA, la quantitat diària que recomanen els estudis científics per obtenir un benefici de les propietats del nabiu vermell.
Vials a base d'estracte de nabiu vermell al que se li ha afegit estracte d'Hibiscus per millorar-ne el gust.
Prenent-ne un vial al dia, s'obténen els 36mg de proantocianidines, la dosi establerta com adequada per els experts. Una presentació més pràctica i fàcil de prendre, i la millor opció per a les persones que han de reduïr el consum de sucre.
Comprimits elaborats a base de dos dels extractes vegetals de més utilitat en el tracte urinari, el nabiu vermell i la gayuba.
6 comprimits conténen 1.376mg d'extracte de fruits de nabiu vermell (38mg de proantocianidines) i 1.581mg d'extracte de gayuba (316,2 mg d'arbutina).
Nabius Dessecats llestos per prendre com a "pica-pica" en qualsevol ocasió. També resulten molt bons per afegir al iogurt, a les macedònies de fruites, amanides, arròs o cuscús i en infinitat de receptes de reposteria.
Tres cullerades soperes de nabius vermells dessecats equivalen a una racció de fruita.
Galetes de nabius delicioses i sense sucres afegits. Conténen un 8,1% de nabius vermells dessecats i estàn elaborades amb farina de blat integral suplementada amb àcid fòlic i greixos vegetals dietèticament equilibrats. Ténen un alt contingut de fibra i un efecte bífidus.
Són molt apropiades per a persones que segueixen dietes de control de pes o persones amb diabetis.
Suc de nabiu a base de suc de poma al que se li ha afegit suc de nabiu vermell per aconseguir una combinació de sabor excel·lent. Sense sucres afegits.
Un got de suc de nabiu equival aproximadament a una racció d'Hidrats de Carboni. (1 racció = 10gr d'hidrats de carboni).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada