divendres, 13 de juliol del 2012

La recepta de la setmana

Batut de gerds i cranberries

Ingredients:
100gr de cranberries (nabius vermells) dessecats
300ml de suc de cranberry
150gr de gerds frescos (es poden substituir per gers congelats)
1 llima
150 gr de Kèfir
2 sobres de sucre de vainilla
fulles de menta per decorar

Preparació:
Coure sense tapar els cranberries amb el suc durant 4 o 5 minuts.
Deixar-los refredar tapats durant 12 hores.
Rentar la llima, ratllar la pell i exprémer el suc. 
Passar els gerds per un colador obtenint-ne un puré.
Col·locar els cranberries amb el seu suc, la pell i el suc de la llima, el puré de gerds, el Kèfir i el sucre de vainilla en una batedora i mesclar a la potència més alta.
Posar en copes i servir-les decorades amb fulles de menta.

Bon cap de setmana i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada