divendres, 27 de juliol del 2012

La recepta de la setmana

Amanida de mill i anacards al curri

Ingredients:
2 tasses de mill 
75 gr de dàtils
1 manat de julivert
150 gr de panses de Corint
175 gr d'anacards salats
Per la salsa de taronja:
1 taronja
2 cullerades d'oli d'oliva verge
2 cullerades de vinagre de poma
1/2 culleradeta de sucre
1 cullerada de gingebre ratllat
1/2 culleradeta de sal

Preparació:
Prepara el mill seguint les instruccions de l'envàs.
Talla cada dàtil en quadradets petits.
Reserva les branquetes de julivert per guarnir el plat, i pica la resta de les fulles ben petitones fins a obtenir-ne tres cullerades aproximadament. Reserva.
Prepara la salsa de taronja. Ratlla la pell i esprem el suc de la taronja.
Bat el suc i la pell amb l'oli d'oliva, el vinagre de poma, el sucre, el gingebre ratllat i la sal en un bol gran fins que quedi ben barrejat.
Afegeix el mill ja fred, els dàtils, el julivert picat, les panses i els anacards, i barreja-ho bé amb la salsa.
Guarneix el plat amb les branquetes de julivert i ja estarà llest per servir.

* Tapa-ho i posa-ho a la nevera si no ho has de consumir de seguida.

Bon cap de setmana i que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada