dimarts, 9 de juliol del 2013

Més ALOE VERA que mai!

L'Aloe Vera és una de les plantes més estudiades de tot el planeta, per això se sap que l'espècie més adequada per aconseguir el seu màxim potencial terapèutic és l'Aloe Barbadensis Mill i que ha de ser cultivada en unes condicions molt exigents per tal no perdre la seva activitat biològica.

Propietats i usos de l'aloe Vera:

SOBRE L'APARELL DIGESTIU, ajuda a cuidar i regenerar la mucosa gastrointestinal i és útil en gastritis, hiperacidesa, úlceres, enfermetats inflamatòrie i irritatives intestinals (Crohn, colitis ulcerosa, colon irritable etc..)
A NIVELL BUCAL, és útil per a facilitar la curació de llagues i ulceracions a nivell bucofaringi. Ajuda a regenerar i a mantenir el bon estat de la mucosa bucal.
SOBRE EL SISTEMA INMUNE, és inmunoregulador i inmunoestimulant ajudant a millorar les defenses davant les infeccions de tot tipus: respiratòries, urinàries, dermatològiques etc..
SOBRE EL METABOLISME DELS SUCRES I ELS GREIXOS, presenta propietats hipoglucemiants i ajuda per tant a controlar els nivells de sucre en la sang.
SOBRE EL NOSTRE ORGANISME, està considerat com una ajuda  davant els processos tumorals i atenua els efectes adversos dels tractaments.
Ha evidenciat activitat antiinflamatòria pel que resulta molt útil en  processos inflamatoris com artritis, lumbàlgies etc..
I en general, és un excel·ent  depuratiu i regenerador de tot el nostre organisme.
SOBRE LA PELL, és un excel·lent cicatritzant afavorint la curació de ferides i cremades, no només aplicat sobre la pell sinó també quan es pren per via interna.
Ajuda a mantenir la pell en perfecte estat.
És útil en dermatitis, psoriasi, eczemes i altres processos dermatològics.
Es comporta com a nutritiu i antioxidant ajudant a prevenir l'envelliment de la pell.

A la nostra botiga hi podreu trobar tota la gama de produces d'Aloe:
Suc pur d'aloe Vera
Càpsules d'Aloe Vera
Dentífric homeocompatible d'Aloe Vera
Mousse de sabó per a pells delicades
Gel pur d'Aloe Vera
Sabó íntim
Crema nutritiva per a rostre i mans + stick labial
Gel de bany d'Aloe Vera i te verd
Llet corporal d'Aloe i te verd


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada