dijous, 11 de juliol del 2013

Prepara la teva “farmaciola dietètica” abans de les vacances



Probiòtics per a la salut intestinal: ens aniran bé per restaurar la flora intestinal en cas de patir diarrees o una intoxicació alimentària. Es pot prendre el contingut d’un vial de lactobacils cada matí, com a mínim durant 10 dies abans del viatge o de les vacances, o després d’un transtorn intestinal important, per ajudar a que la flora intestinal es regeneri més ràpidament.

Segó antiestrenyiment: contra l’estrenyiment que pot aparèixer o acusar-se més durant les vacances degut al canvi d’alimentació, d’aigües y d’horaris, Es poden prendre diàriament entre 2 i 6 comprimits de segó de blat amb molta aigua o qualsevol altre líquid.

Melatonina contra el JET LAG: per pal
·liar els efectes del desfassament horari que provoquen els viatges a altres latituds (jetlag), tant a l'anada com a la tornada, pots prendre càpsules de melatonina, un complement dietètic amb efectes reguladors i normalitzadors de la son. Cal començar a prendre-ho 3 o 4 dies abans d'iniciar el viatge, deixar de prendre'l quan s'hagi regularitzat el son i tornar a iniciar-s'hi a la tornada fins que tornem al ritme de son habitual.

Gel d’Aloe Vera contra les cremades: és el millor per alleujar les cremades solars.
 
Gingebre per als marejos: és un remei natural molt eficaç per evitar el mareig i les nàusees en els viatges. Es poden prendre 2 càpsules 2 hores abans d'iniciar el viatge i 2 més al iniciar-lo.

Arbre del te contra els fongs: a l'estiu i de vacances és fàcil agafar fongs als peus a les piscines i zones humides, l'oli essencial d'arbre del te, aplicat sobre la zona afectada, resultarà d'allò més eficaç.

Maca contra el mal d'alçada: aquest tubercle que creix només a l'altiplà, utilitzada popularment pels indígenes, i que es troba en càpsules a les botigues de dietètica, ajuda a combatre el mal d'alçada.

Gel de plantes per cames pesades: com que la calor afecta a la circulació de les cames fent-les sentir més pesades, es pot aplicar un gel a base d'extractes de plantes circulatòries (galzerà, castanyer d'índies, centella, ginkgo, papaia, mirtil i vinya vermella) i d'olis essencials que proporcionen una immediata sensació d'alleujament i frescor.

Remei Bach d'emergència: per calmar-nos en cas de qualsevol impacte emocional Emporta't a la bossa un Recovery Plus, el remei d'urgència del Dr Bach per a utilitzar en qualsevol moment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada