dijous, 2 de maig del 2013

Els homes també fan dieta

Pel fet de tenir més massa muscular i un metabolisme basal més alt, els homes no només necessiten més energia si no que cremen més calories que les dones.
És per això que, si ho necessiteu, us animem a seguir un pla de control de pes "a mida" ja que els resultats són més ràpids.
Això si, les dietes dels homes no són les mateixes que les de les dones, així que no feu la mateixa dieta que la vostra parella! És millor que consulteu a un/a dietista especialitzada que us proposarà una dieta sana, equilibrada i adequada a la vostres necessitats.

Les principals causes de sobrepès masculí són:
* la falta d'organització en les menjades
* el tamany excessiu de les raccions
* vida sedentària
* consum d'alcohol
* stress

Per tant, el millor és organitzar-se per fer com a mínim 3 àpats diaris (l'ideal serien 5, afegint-ne un a mig matí i un a mitja tarda), reduïr les principals causes de sobrepès i fer una mica d'exercici físic.

Com reduïr el greix abdominal:
Tot i que els homes ténen un 50% menys de greix que les dones, els seu volum intestinal és més gran, i per això ténen més tendència a tenir panxa.
Hi ha tres coses a tenir en comte a l'hora de rebaixar el volum de la panxa:
1. Reduïr o eliminar l'alcohol.
2. Evitar el retrenyiment prenent més fibra (segó d'avena o de blat), prenent més verdura i bebent 2 litres d'aigua al dia.
3. Prendre infusions d'herbes o espècies antifermentació (comí, anís, fonoll...).

I alguns complements dietètics que poden ajudar:
L-Carnitina: Si vas al gimnàs a diari, o surts a córrer, aquest complement dietètic et pot ajudar molt. És un aminoàcid que actua com a transportador dels àcids grassos ajudant a transformar les reserves de greix en energia. Es poden prendre de 4 a 6 càpsules de L-Carnitina amb Gingseng al dia, o bé una ampolleta de L-Carnitina líquida.
Omega-3: Hi ha estudis recents que demostren que els àcids grassos Omega3 són essencials per la reducció de pes. Per això és recomanable prendre peix blau de 2 a 3 cops per setmana, consumir pa integral dextrinat amb llavors de Chía i prendre perles d'oli de peix (omega3).
Faseolamina: Es tracta d'una substància extreta de les mongetes blanques. Prendre Faseolamina abans de les menjades, ajuda a reduïr l'absorció dels midons de la dieta bloquejant les calories procedents dels hidrats complexos. És una bona ajuda per als amants de la pasta, les patates, l'arròs etc..

US ANIMEM A DEMANAR HORA AMB LA NOSTRA DIETISTA, GUANYAREU EN SALUT I MILLORAREU EL VOSTRE ASPECTE FÍSIC.








 Font: centrodesalud

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada