dimecres, 6 de febrer del 2013

La recepta de la setmana

Pa de pessic amb farina d'arròs

Ingredients (6-8 persones):
200gr de farina d'arròs
1 sobre de llevat tipus Royal
200gr de sucre morè
2 culleradetes de canyella
4 ous
1 iogurt natural
La pell d'una llimona ratllada
125ml d'oli doliva
1 cullerada de mantega 

Preparació:
Posem la farina d'arròs, el llevat, el sucre i la canyella en un recipient, barregem, i afegim els ous, el iogurt, la pell de la llimona i l'oli d'oliva.
Ho barregem tot fins a obtenir una massa homogènia.
Untem un moltlle amb mantega i l'empolsem amb farina d'arròs. L'omplim amb la barreja anterior i el posem al forn preescalfat anteriorment, a 180ºC durant 30 minuts o fins que punxant-lo amb un escuradents, aquest surti net.
el treiem del forn, i el desmotllem quan estigui fred.

Si a més li volem donar un toc especial, el podem farcir amb nata, melmelada, chantilly, crema, cabell d'àngel...

Que vagi de gust!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada