divendres, 16 de maig del 2014

Bombons de xocolata i coco


Ingredients per a 4 persones:

1/2 l. de beguda d'arròs i coco Provamel de Santiveri
6g d'agar-agar
100g de xocolata negre Santiveri per a fondre
20g de coco ratllat

Preparació:

Posem al foc la beguda d'arròs-coco Provamel de Santiveri i quan bulli, hi afegim l'agar-agar i el deixem coure uns minuts, remenant constantment, fins que la barreja sigui ben homogènia.
Aboquem en una safata i deixem refredar unes 2 hores a la nevera.
Quan la barreja estigui quallada, tallem quadradets en forma de bombó i els submergim en xocolata fosa que haurem fós prèviament en un cassó al bany maria amb 2 o 3 cullerades d'aigua i remenant contínuament fins que estigui completament fosa.
Col·loquem els bombons sobre paper mantega per poder desenganxar-los fàciment, empolsinem amb coco ratllat i els deixem refredar a la nevera.
Congelats també són deliciosos!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada