dimarts, 24 de setembre del 2013

MALTA el "cafè" per als nerviosos

La Malta és l'extracte aquós dels grans de civada maltejats.
Es ven enun format molt semblant al del cafè mòlt i de fet, es fa servir molt com a substitut d'aquest perquè te un gust torrat i aromàtic que el recorda.
Una de les principals característiques de la malta és que no només és nutritiva i digestiva, sinó que representa una opció molt vàlida per a aquelles persones que els agrada el cafè però no en poden prendre per ser excitant, ja que la malta no conté substàncies estimulants.
Un cop preparada, la Malta conté vitamines, minerals i més d'un 10% d'hidrats de carboni que, gràcies al proces de maltejat,  es transformen majoritàriament en sucre i maltosa.
En la seva composició també hi trobem enzims digestius que afavoreixen la digestió. Gràcies a aquestes característiques, la Malta és una beguda excel·lent tant per prendre en l'esmorzar, com per finalitzar sopars, dinars o per prendre entre hores.
Cal destacar que és apte tant per les dones embarassades com pels nens gràcies a la seva riquesa en nutrients ja que és una beguda que no conté cafeïna ni altres substàncies excitants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada