dijous, 3 d’octubre del 2013

Descobreix el poder revitalitzant de la Gelea Reial

Les 5 veritats sobre la Gelea Reial:

1. LA GELEA REIAL LIOFILITZADA ÉS 3 VEGADES MÉS CONCENTRADA QUE LA FRESCA: La liofilització és l'avançat procés tecnològic que millor conserva els principis actius i qualitats de la gelea reial. 333mg de gelea reial liofilitzada equivalen a 1g de gelea reial fresca.

2. ES POT PRENDRE TANT DE MANERA PUNTUAL COM CONTÍNUA: La gelea reial es pot prendre de manera continuada, tot i que el més freqüent és prendre-la en intèrvals de 10 dies a 2 mesos, especialment si es tracta d'acompanyar el canvi d'estació.
Prendre-la durant més temps o de forma continuada és especialment aconsellable en les situacions de salut més delicades o quan les circumstàcies exigeixen un esforç continuat.

3. ES POT PRENDRE A QUALSEVOL EDAT: Els ingredients de la gelea reial són digeribles a qualsevol edat. Es sol aconsellar el seu ús a partir de l'any d'edat, moment en el que el nen inicia la seva alimentació lliure.

4. ELS NENS TAMBÉ PODEN PRENDRE LES PRESENTACIONS PER A ADULTS, tot i que generalment se'ls sol donar quantitats inferiors en els preparats infantils.

5. ÉS COMPATIBLE AMB TOT TIPUS DE TRACTAMENTS I NO TE EFECTES INDESITJABLES: Prendre gelea reial és compatible amb tot tipus de tractaments, medicaments i no existeix perill d'abús. No es coneixen efectes indesitjables excepte en casos molt rars de persones alèrgiques a la gelea reial o a algún dels seus components.

DESCOBREIX ARA ELS NOUS FORMATS DE 10, 20 I 30 VIALS!

AH! I DURANT EL MES D'OCTUBRE, APROFITA LA PROMOCIÓ!:
Comprant 1 caixa de qualsevol varietat, obtindràs el 5% de descompte
Comprant 2 caixes de qualsevol varietat, obtindràs el 10% de descompte
Comprant 3 caixes de qualsevol varietat, obtindràs el 20% de descompte


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada