dimecres, 26 de setembre del 2012

Nens inapetents i Real Vigor infantil

Durant la infància, és molt important que els nens s'alimentin bé i que aprenguin a menjar de tot. Tot i així, alguns es mostren inapetents o rebutgen alguns aliments.
Entre d'altres coses, és important fer un menú per a tota la família, sense distraccions a l'hora de menjar i respectant els horaris. Això pot ajudar a crear un hàbit saludable d'alimentació, però també ens podem ajudar de la Gelea Reial.
La Gelea Reial, s'obté de la barreja i la digestió dels aliments que ingereixen les abelles i de les seves pròpies secrecions internes. És considerada una excel·lent font de vitamines, minerals i numerosos nutrients que ajuden a enfortir el nostre organisme.
La Gelea Reial és coneguda per la seva capacitat d'obrir la gana i un bon aliment per que els petits de la casa creixin forts.
"RealVigor Infantil" és una formulació amb una dosi específica per ells i enriquida amb vitamines.
La qualitat de la Gelea es valora segons el seu contingut en Àcid 10 Hidroxidecenoic (10-HDeA). En el cas de la Gelea Reial liofilitzada (que és 3 vegades més concentrada que la fresca) el valor que garantitzi el contingut de nutrients i principis actius , ha de ser superior al 6%. No deixis de comprovar aquest valor en qualsevol de les gelees que compris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada